VRAGEN

In de variëteiten van zwarte koffie SENSEO® (Classic’s & Bio’s) zitten geen dierlijke bestanddelen. In de SENSEO® Specials (Cappuccino, Café Latte & Latte Macchiato) zitten melkbestanddelen.

Neen, helaas worden SENSEO® Latte Macchiato Caramel, Cappuccino Caramel en Cappuccino Choco niet meer geproduceerd, omdat de vraag voor deze producten te klein was. Wel werd ondertussen SENSEO® Latte Macchiato Classic op de markt gebracht.

SENSEO® koffie is inmiddels in meerdere landen in de wereld verkrijgbaar. Je kunt op de internationale website van SENSEO®, www.senseo.com, bekijken welke landen dit allemaal zijn. De introductie van SENSEO® in nieuwe landen zal ook op deze website vermeld worden.

SENSEO® koffie is inmiddels in meerdere landen in de wereld verkrijgbaar. Je kunt op de internationale internetsite van SENSEO®, www.senseo.com, bekijken welke landen dit allemaal zijn. De introductie van SENSEO® in nieuwe landen zal ook op deze internetsite vermeld worden.

Als je niet van te sterke koffie houdt, geef je misschien de voorkeur aan verschillende soorten pads zoals SENSEO® Mild of één van onze melkvarianten (SENSEO® Cappuccino, Latte of Latte Macchiato).

SENSEO® wil bijdragen aan een duurzamere planeet door industrieel composteerbare pads aan te bieden. SENSEO® koffiepads voldoen aan de Europese industriële composteerbaarheidsnormen (norm EN13432). Deze pads zijn gemaakt van 97,6% koffie, 1,7% papier en 0,7% afsluiting, gemaakt van industrieel composteerbaar materiaal van plantaardige oorsprong (polymelkzuur - PLA).

SENSEO® koffiepads zijn bedoeld voor industriële compostering, in overeenstemming met internationale normen. Aangezien de regels voor industriële compostering van regio tot regio - of intergemeentelijk - verschillen, nodigen we je uit om onze pagina https://www.senseo.be/coffee-pads/ te bezoeken voor meer informatie.

Rainforest Alliance werkt in het hart van bedrijven, landbouw en bossen aan een wereld waarin mens en natuur samen gedijen. Door voor onze producten te kiezen, ondersteunt u boeren om stappen te zetten om producten duurzamer te maken en een betere toekomst voor mens en natuur te creëren.

Voor meer informatie: https://www.rainforest-alliance.org/

CONTACT

Ik heb een vraag over:

Bij PHILIPS Consumer Care kun je terecht met al je vragen over koffiezetapparaten en toebehoren van SENSEO®

BEL MET PHILIPS

02 503 47 27

(Lokaal tarief. Additionele kosten kunnen in rekening worden gebracht door je (mobiele) netwerk provider)


van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur

CHAT OF MAIL MET PHILIPS

CONTACT

Hier kun je ook instructie video's bekijken over het gebruik en onderhoud van je apparaat.

BEL GRATIS

0800-94721

(op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur)

STUUR ONS EEN E-MAIL

CONTACTFORMULIER

(je ontvangt binnen enkele werkdagen bericht).

BEL GRATIS

0800-94721

(op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur)

STUUR ONS EEN E-MAIL

CONTACTFORMULIER

(je ontvangt binnen enkele werkdagen bericht).

ONTDEK SENSEO®

ONTDEK ALLE SENSEO® KOFFIEVARIËTEITEN