Ontdek de SENSEO® koffiepads

Ontdek de volle en rijke smaak van Senseo® koffiepads, met een heerlijk laagje room. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje koffie.

Ontdek onze SENSEO® koffiepads
Range
Senseo® Classic

Een evenwichtige koffie van medium gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke smaak, met een heerlijke crema laag.

Evenwichtig & Rond
Senseo® Strong

Een sterke koffie van donker gebrande Arabica- en Robustabonen voor een rijke en krachtige smaak, met een heerlijke crema laag.

Rijk & Krachtig
Senseo® Mild

Een verfijnde koffie van licht gebrande Arabicabonen voor een zachte smaak, met een heerlijke crema laag.

 

Mild & Zacht
Senseo® Decaf

Een evenwichtige koffie van medium gebrande cafeïnevrije Arabica- en Robustabonen voor een rijke smaak, met een heerlijke crema laag.

Evenwichtig & Rond (Cafeïnevrij)
Senseo® Extra Strong

Een extra sterke koffie van diep gebrande Arabica- en Robustabonen voor een intense en pittige smaak, met een heerlijke crema laag.

Intens & Krachtig
Senseo® Breakfast

Ontwaak met de rijke en evenwichtige smaak van Senseo® Breakfast koffie. Al het aroma van Senseo® samengebracht in een grote pad, ideaal voor een grote tas.

Zacht en verfijnd
Senseo® Bio Classic

Senseo® bio organic is gemaakt van biologisch geteelde, 100% arabica bonen, afkomstig uit de hooggelegen, vruchtbare gebieden van Latijns-Amerika.

 

Rijk en evenwichtig
Senseo® Bio Intense

Senseo® bio organic is gemaakt van biologisch geteelde, 100% arabica bonen, afkomstig uit de hooggelegen, vruchtbare gebieden van Latijns-Amerika.

 

Intens, krachtig en genereus
Senseo® Cappuccino

Een ronde koffie met onweerstaanbaar melkschuim. Dat is het geheim van de Senseo® cappuccino classic, een smaakvolle en rijke sensatie voor je zintuigen.

Zacht en romig
Senseo® Latte Macchiato

Verwen jezelf met deze onweerstaanbare Senseo® Latte Macchiato met drie heerlijke laagjes zwarte koffie, warme melk en een perfecte melkschuimlaag.

 

Zacht en romig
Senseo Cafe Latte

Voor iedereen die houdt van heerlijke melkkoffies, biedt Senseo® Café Latte een rijke melange van koffie met een onweerstaanbaar melkschuim in één koffiepad.

Zacht & Romig
Senseo® Milka®

Geniet van een heerlijke kop romige chocolademelk die smaakt naar Milka® chocolade.

 

 

Zacht & Romig
ONTDEK SENSEO®

ONTDEK ALLE SENSEO® KOFFIEVARIËTEITEN

REGISTREER JE MACHINE EN GENIET VAN DE VOORDELEN

NÓG MEER KOFFIEPLEZIER MET DE SENSEO® NIEUWSBRIEF