Een koffie-ervaring die beantwoordt aan al jouw verwachtingen.

3 INSTELLINGEN VOOR KOFFIESTERKTE: MILDE KOFFIE, STERKERE KOFFIE OF KRACHTIGE ESPRESSO

EEN NIEUW ONTWORPEN MACHINE

EEN ÉÉNKOPSKOFFIESYSTEEM MET LAGE MILIEU-IMPACT*

*Gebaseerd op de Levenscyclusanalyse 2018 waarbij de milieu-impact wordt vergeleken van zes leidinggevende éénkopskoffiesystemen die populair zijn op de Europese markt, bij het maken van een lange zwarte koffie.

Een koffie naar jouw smaak

Dankzij de nieuwe Intensity Plus-schakelaar kies je moeiteloos de koffiesterkte die past bij jouw smaak of humeur. Een milde koffie voor liefhebbers van traditionele koffie, een sterke kop koffie voor als je nood hebt aan een extra boost en een krachtige espresso voor fans van een krachtig shot puur koffiegenot.

Senseo® Select: innovatie door eenvoud

Geef jouw keuken een extra coole look met deze nieuw ontworpen, slimme koffiemachine. Intuïtief en super gebruiksvriendelijk… Hij is echt voor jou gemaakt! Geen wonder dat de uitzonderlijke designkwaliteit van de nieuwe Senseo® Select koffiemachine onlangs werd bekroond met de Red Dot Award!

Ontdek alle kenmerken

Koffie zoals jij die lekker vindt

Design

Technologie

Intensity Plus Slider

Koffie zoals jij die lekker vindt

Kies gemakkelijk je eigen koffiesterkte met Intensity Plus. Verplaats de intuïtieve schuifregelaar voor een milde of sterke kop koffie of een krachtige espresso.

13 verschillende kleuren

Design

13 modellen in verschillende kleuren voor elke smaak en stijl

Crema Plus

MEMO-functie

1 of 2 koppen tegelijkertijd

Knop voor onmiddellijk starten

Groot waterreservoir

Verstelbare tuit

Technologie

I. Crema Plus: Het nieuwe, gepatenteerde Senseo Crema-systeem staat garant voor een zijdezacht laagje crema bij elke kop koffie.

II. MEMO-functie: Met de memory functie sla je jouw persoonlijke voorkeur voor intensiteit en hoeveelheid koffie.

III. 1 of 2 koppen tegelijkertijd: De mogelijkheid om 1 of 2 koppen koffie tegelijkertijd te maken in minder dan een minuut.

IV. Knop voor onmiddellijk starten & automatische uitschakeling: Knop voor onmiddellijk starten om snel en intuïtief koffie te maken en automatische uitschakeling om energie te besparen.

V. Groot waterreservoir: Groot waterreservoir zodat je niet voortdurend hoeft bij te vullen.

VI. Verstelbare tuit op maat van jouw favoriete kop of beker.

 

Wat is jouw favoriete koffie?

Senseo® biedt een breed gamma van verschillende koffies, van milde tot sterke blends voor liefhebbers van een klassieke kop koffie tot biologisch geteelde koffies voor wie op zoek gaat naar een meer specifieke koffie-ervaring. En voor zij die hun koffie graag verrijken met de smaak van melk biedt het Senseo® melkgamma een brede keuze aan opties, van Cappuccino tot Latte’s en chocolademelk. Van lungo tot espresso’s, van een lange zwarte koffie tot melkkoffie… Senseo® heeft altijd een koffie naar jouw smaak.